Characters: enkel GM laten Posten AUB

Altijd al een Jedi willen zijn? Of altijd al willen tonen waarom de dark-side eigenlijk zou moeten winnen?...

Moderator: Tarzan

Tarzan
Cultist
Cultist
Posts: 186
Joined: Tue Oct 21, 2003 4:39 pm
Location: VUB-jungle

Characters: enkel GM laten Posten AUB

Postby Tarzan » Fri Jan 13, 2006 7:27 am

Dit is het deel waar je de geschiedenis, achtergrond, vooruitgang enz van je character kunt vinden. Stuur me aub je tekst door via email voor de eerstvolgende sessie
Last edited by Tarzan on Fri Jan 13, 2006 7:32 am, edited 1 time in total.

Tarzan
Cultist
Cultist
Posts: 186
Joined: Tue Oct 21, 2003 4:39 pm
Location: VUB-jungle

PQDQ Hunter-Seeker droid

Postby Tarzan » Fri Jan 13, 2006 7:32 am

PQDQ Hunter-Seeker droid

PQDQ is ontworpen als een typische Hunter-Seeker droid. Dit type is een commerciële variant van de door het keizerrijk gebruikte verkenningsdroids. Doorgaans wordt dit type gebruikt om gevaarlijke gebieden te verkennen, op wilde dieren te jagen en allerlei bewakingsopdrachten. De oorspronkelijke eigenaar van PQDQ was een Toydarian die Pwigiri heette. Deze kleine crimineel, verbonden aan Jabba de Hutt op Tatooine, voelde zich niet op zijn gemak met een doorsnee bescherming. Daarom nam hij het op zich om zijn droid verder te perfectioneren. Herprogrammering met allerlei aanvalstactieken, betere reactietijd,… De laatst geïnstalleerde upgrade was een experimentele artificiële intelligentie. Deze zou PQDQ moeten toelaten beter op aanvals- en verdedigingsplannen in te spelen. Niet lang daarna kwam PQDQ tot het besef wat de beste manier van bescherming van een irritante Toydarian was. Hij liet Pwigiri dus veilig achter, diepgevroren in een cryogenisch lab. PQDQ heeft vanuit zijn achtergrond als Hunter-Seeker droid een drang om het universum te verkennen, nieuwe ervaringen op te doen,… Zich als huurling beschikbaar stellen geeft ham niet alleen de kans om aan deze drang te voldoen, de militaire protocollen waarmee hij volgeprogrammeerd zit laten hem ook genieten van de kick van vechten.


PQDQ is pragmatisch aangelegd, kiest meestal voor de korte (meestal gewelddadige) oplossing en staat niet bekend voor zijn geduld. Toen hij pas bewust geworden was had hij een grote eerbied voor de organischen. Tot slot van rekening hadden deze hem ontworpen en “leven” gegeven. Na enkele minder aangename kennismakinghen met “minder” verheven organischen die zwaar misbruik van zijn goedheid maakten, raakte hij alle vertrouwen in de “vleeszakken” kwijt. Cynisch en met een droog, bijna sadistisch gevoel voor humor is de kans dat hij de wedstrijd voor meest gezellige persoonlijkheid wint nogal klein. Zijn capaciteiten als huurling staan echter buiten kijf;

Image

PQDQ Hovering Hunter-Seeker droid, Soldier 1, I +2, DEF 14 (+3 Class -1 Size), spd 16m; VP/WP 10/12; ATT: +0 melee, +2 ranged (+0,+0): FS +3, REF +, Will -1 Size L, face reach: 4/4 REP 0, STR 10, DEX 15, CON 12, INT 15, WIS 10, CHAR 8
[/img]

Tarzan
Cultist
Cultist
Posts: 186
Joined: Tue Oct 21, 2003 4:39 pm
Location: VUB-jungle

Postby Tarzan » Fri Mar 03, 2006 8:07 am

Aína'm Retierr, Bimm Scoundrel

Aìna’m Retierr werd geboren op Bimmisaari. In tegenstelling tot zijn soortgenoten was hij niet in de wieg gelegd voor een bestaan van verhaaltjes vertellen en liedjes zingen alleen. Hoe veel vertier hij hier ook uit haalde, hij wou meer. Hij koos ervoor jager te worden. Hij bekwaamde zich in de kunst van het sluipen en overleven in de Bimmisaari wouden. Hij kon soms dagen en weken in het woud verblijven.
Zijn zucht naar avontuur gaf hem al snel de naam roekeloos te zijn. Het bleef niet bij de ‘zucht naar avontuur’ alleen, Aìna’m Retierr deed zijn best om dit avontuur ook in de praktijk te zetten. Zijn gedrag werd meer en meer afgekeurd door andere Bimms. Ondanks de vele spannende verhalen die dit gedrag opbrachten, was hij in steeds minder huizen welkom. Deze stille verdrukking bracht hem er uiteindelijk toe zijn geluk elders te zoeken. Zo kwam hij op Naboo terecht: op zoek naar avontuur.
Ooit hoopt hij terug in het reine te komen met zijn familie en rasgenoten. Zijn ultieme doel is te kunnen sterven op zijn thuis planeet, maar als een leven van avontuur dat zou verhinderen… spijtig dan, zeker?

Enkele van zijn stoere verhalen, avonturen die hij mee gemaakt heeft:
Tijdens een van zijn jacht-uitstapjes, hij was al enkele dagen onderweg, werd hij plots gegrepen door drie Gamoreans. Iedere Bimm zou op dat moment beseft hebben dat zijn leven voorbij was, maar niet Aìna’m Retierr. Hij vocht, alsof zijn leven ervan af hing, en slaagde erin de drie Gamoreans te verslaan. Drie Gamorean’s eigenhandig gedood te hebben, maakte hem uiteraard iets van een held in zijn gemeeschap.
Een ander verhaal waar hij nogal fier op is, is het verhaal van de Rancor. Voordat hij op Naboo terecht kwam is Aìna’m Retierr nog op Tatooine geweest. Daar is hij aangevallen geworden door een Rancor. Als Bimm pocht hij heel graag met het feit dat hij dit beest heeft kunnen doden (wat had je verwacht van een getraind jager…).

Bimm zijn kleine harige mensachtige wezens. er zijn twee soorten, Aína'm behoort tot de kleinste soort waarvan de mannen trots zijn op hun mooie volle baard. Aína'm is 1.2 meter groot en weegt 40 kg

Image

Image

Image

Tarzan
Cultist
Cultist
Posts: 186
Joined: Tue Oct 21, 2003 4:39 pm
Location: VUB-jungle

Postby Tarzan » Fri Mar 03, 2006 8:13 am

Sstputputput Trandoshan Soldier

Eenmaal uit het ei gekomen bleek Sstputputput de mooiste beentjes van alle T’doshok. Op jonge leeftijd showde ze onderbroeken van wookie-pels in catalogi die verspreid werden over de hele planeet Trandosha. Na een tijdje werd de populariteit en vooral de vele stalkers te veel voor Sstputputput. Ze trachtte te vluchten, maar werd herkend en haar oude leven hervatte. Om te voorkomen dat dit weer zou gebeuren ontdeed ze zich van haar beide benen en vluchtte in een intergalactisch rolstoeltje. Toen haar benen weer aangroeide waren ze gelukkig gewoon, maar naar haar thuisplaneet kon ze niet meer terug. Aangezien ze zich daar toch nogal verveelde, maakte het haar niet zoveel uit. Op jacht naar nieuwe avonturen reisde ze door een groot deel van de galaxy, maar nergens kon het haar genoeg boeien om te blijven. Ze probeerde verschillende baantjes, oa. als bodyguard en als jachtopziener. Toen de mogelijkheid werd aangeboden om jacht te maken op jedi’s nam ze de mogelijk dan ook met beide handen aan. Het zou haar de afwisseling bieden die ze nodig had, zonder dat ze echt moeite zou moeten doen om vriendelijk te zijn. Toen ze ontdekte dat er in team zou worden gewerkt sloeg dat wel een beetje tegen, maar ze had het voorschot al gespendeerd aan wapens dus moest de job wel aanvaarden. Sstputputput besloot met totale desinteresse tegenover haar collega’s te staan, maar haar houding mindere met de tijd en ze begint stilaan een beetje loyaliteit tov haar collega’s te voelen.

Image


Return to “Star Wars D20”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest